Blog Widget by LinkWithin

Tusen takk ...

Jeg sier bare wow....
For til tross for at denne bloggen så og si er "død", så har jeg mellom 100 og 200 besøkende hver dag. Og det er bare helt utrolig. Hver gang jeg åpner bloggen...ligger det masse kommentarer her og venter. Og mange av dere lurer på brudebuketter. Om til tross for at jeg nå driver med noe annet, kunne tenke meg å lage brudebuketter til dere. Jeg er beæret. Jeg takker for alle henvendelser og har satt noen av dere på vent. Jeg må se ann tid og mulighet. For en trenger jo tross alt en del utstyr når en skal lage brudebuketter.
Så får jeg en del spørsmål om mer bilder. Noe som ikke er det letteste når en ikke har tilgangen lenger.
Men det jeg kan dele med dere er litt fra butikken...har jo nå utrolig flotte silkeblomster der, som folk nesten
ikke klarer se er kunstige. Så kos dere med disse enn så lenge. Vel folkens. Tusen takk igjen for masse hyggelige ord og kommentarer.
Det varmer.

 

 

 

foto; private

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jannes Blomster & Gave

Jannes Blomster & Gave

11, Hamar

------------------------------------ besøkende leser nå min blogg
------------------------------------ Jeg drev Jannes Blomster & Gave i 10 år før jeg ga meg. Men interessen for å skape...lage...inspirere...ja den er fortsatt inntakt. Derfor vil jeg allikevel, tross stengte dører...glede dere med kreative ting. Enjoy!! Bilder av ting jeg har laget, eller som er laget ved Jannes Blomster, tilhører Janne Lyng og er ikke for andre. Har du et ønske om å låne bilder fra min blogg....ikke gjør dette uten tillatelse. SPØR FØRST!!

Kategorier

Arkiv

hits