Blog Widget by LinkWithin

Bare innom en kjapp tur...

Folk lurer på hvordan det går, og det er jo hyggelig.
Jeg har det bra, og trives godt med det jeg nå driver med.
Selvom folk stadig slenger med leppa om ting de ikke veit, og at visse folk fortsatt prøver å lage rabalder gjennom rykter, storkoser jeg meg med jobben jeg nå har.

Jeg takker så mye for alle forespørsler om brudebinderi. Men med tiden jeg har igjen etter jobb, så er dette litt vanskelig. Men det er utrolig hyggelig å bli spurt.
Håper dere fikk god hjelp der jeg sendte dere.

Ellers har jeg opplevd tyveri av brudebinderiet mitt her inne.
At folk finner noe jeg har laget, liker det og skriver med kopiert bilde at denne brudebuketten laget av Janne eller hos jannes blomster, er en ting. Og det er greit. Men når folk kopierer bildene mine og legger dem uten på egen nettside hvor de selger seg og tar imot ordre av brudebinderi, syns jeg ikke det er så kult.
La æren gå til den som har laget produktet. Ikke legg ut bilder av andres verk, fremstill dem som egenproduserte for igjen å få ordre . Det blir galt.
Så folkens... Lån gjerne bilder... Men legg igjen kreditt til riktig person;)

Nei... Da ble det et lite innlegg. Midt i den travle juletiden.
Jeg håper dere koser dere, og hygger dere godt med ventetiden og alt det herlige det har med seg.

Avslutter med å si GOD JUL til dere alle.
Be nice!!

Én kommentar

juliane iselin

03.12.2012 kl.18:46

Hei!

Enig i det du sier der! Det er bare skam å stjele andre sitt! Du har en veldig fin blogg da og det er kjempekoselig å titte innom den for den er så kreativ og inspirerende:)

Skriv en ny kommentar

Jannes Blomster & Gave

Jannes Blomster & Gave

13, Hamar

------------------------------------ besøkende leser nå min blogg
------------------------------------ Jeg drev Jannes Blomster & Gave i 10 år før jeg ga meg. Men interessen for å skape...lage...inspirere...ja den er fortsatt inntakt. Derfor vil jeg allikevel, tross stengte dører...glede dere med kreative ting. Enjoy!! Bilder av ting jeg har laget, eller som er laget ved Jannes Blomster, tilhører Janne Lyng og er ikke for andre. Har du et ønske om å låne bilder fra min blogg....ikke gjør dette uten tillatelse. SPØR FØRST!!

Kategorier

Arkiv

hits